+358 400 634 026
 info@posionhelmi.fi

 

Posionhelmen vuokrausehdot

Vuokraajan on oltava 20-vuotta täyttänyt ja hän vastaa vuokrauksesta. Hänen on annettava yhteystietonsa laskutusta varten. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (150 euroa) eräpäivään mennessä. Loppusumma on maksettava 4 viikkoa ennen vuokrapäivää. Jos vuokraajan alkamiseen on alle 14 päivää, niin kaikki maksut on maksettava välittömästi samana päivänä varausta tehtäessä.

Peruutus on tehtävä viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkua. Peruutus on tehtävä sähköpostilla tai puhelimella. Ennakkomaksu peritään varauksen peruuttamisesta. Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), kohteen omistaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. Peruutus voidaan tehdä myös ilman erillistä ilmoitusta, jos ennakkosuoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Posionhelmi on jätettävä siihen kuntoon kuin se on ollut majoituttaessa. Mikäli mökki on siivottomassa kunnossa, laskutamme siivouksen asiakkaalta. Asiakas on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot vuokranantajalle. 

Tupakointi on sallittua ulkona sille varatulla paikalla, ei sisällä tupakointia.

Vaihtopäivä on lauantai, luovutus kello 12.00. Tuloaika mökille on kello 16.00. Viikonloput ym. eripituiset vuokra-ajat on sovittava erikseen. Mökkiin mahtuu 6+4 henkilöä majoittumaan. Mökissä ei saa majoittua useampia henkilöitä, kuin varausta tehtäessä on sovittu. Mökkiä ei saa jättää tai luovuttaa kolmannen osapuolen käyttöön.

Kaikki havaitut mökin varustukseen tai kuntoon liittyvät valitukset tai huomautukset on tehtävä välittömästi vuokranantajalle. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle. Palo- ja vahinkovakuutuksen omavastuu peritään vahinkotapauksessa vuokralaiselta.

Teltan tai asuntovaunun käyttö mökin tontilla tai sen läheisyydessä on sallittua vain vuokranantajan luvalla ja erillistä korvausta vastaan.

Paloturvallisuuden vuoksi tontille ei saa tuoda paljua.

Mökille ei saa tuoda lemmikkieläimiä. 

 
 

Posion Helmi

Pyryntie 3 ja 5
97900 POSIO

 +358 400 634 026
 info@posionhelmi.fi


Verkkosivut - Opiferum Oy